Lauritz Bergendahls Minneløp

Sørkedalen IF. Sørkedalen

06.01.13

Resultatliste Oppegård ILReturn
Plass Navn Klasse                Tid
15Bleich,David G 16 år 5 km klassisk 15:16 +01:20
3Bye,Eirik M 18 år 10 km klassisk 30:28 +02:59
43Haugen,Alexander G 16 år 5 km klassisk 17:58 +04:02
DNSHokholt,Erlend G 16 år 5 km klassisk 00:00
40Normannseth,Vidar G 16 år 5 km klassisk 17:17 +03:21
10Tveter,Fredrik G 16 år 5 km klassisk 15:04 +01:08

08.01.13 13:23:46 eTiming versjon 3.6 Emit as

Lisensen tilhører: Emit